DET SKER

Vision

Vi vil gerne bidrage til det gode lokalmiljø i Billum og gøre huset til et hus for alle i Billum. Har du forslag til nye tiltag i Billum Forsamlingshus, så kontakt os gerne. Vil du arrangere bogbyttedag, kaffe og stolegymnastik, brætspilstirsdag, yoga og mindfullness, lektiecafe eller andet, hvor der er adgang for alle Billumboere, så hører vi gerne fra dig.

Kommende arrangementer

Vi har også plads til din ide - har du en ide til hvordan huset kan bruges til glæde for byens borgere. Vil du afholde en fredagsbar eller et yogahold så ring og hør nærmere.

Tidligere arrangementer

2023

Om man kan kalde et stort renoveringsprojekt for et arrangement kan måske diskuteres, men for forsamlingshusets bestyrelse og de mange frivillige, der har givet en hånd med har det været en række begivenheder i løbet af maj, juni og juli 2023, som har gjort en kæmpe forskel for byens hus. Der er blevet malet, renset tag, indgangspartiet er blevet mere indbydende, udenomsarealerne er opdateret, entreen mere rolig og tidssvarende, baren har fået en totalrenovering og er blevet langt mere funktionel, store sal har fået det smukkeste lysindfald og bedre lydakustik. Der er blevet brugt rigtig mange timer på projektet, men vi har husket at nyde fællesskabet, hvilket er hele meningen med huset. Et hus for alle sognets borgere, hvor der er plads til hygge, fest og et fælles måltid. Vi har mange billeder/videoer fra processen både på Instagram og Facebook under @billumforsamlingshus. 

Banko var i år d. 9. februar og huset var fyldt til bristepunktet både af deltagere men også af de mange sponsorgaver, som erhvervslivet i Billum og omegn havde været så gavmilde at sponsorere. 

Årets Forårsfest blev afholdt 5. april 2023, hvor vi havde besøg af DJ Carsten Agerbæk, der startede festen op med Tyrolermusik på parkeringspladsen. Det satte den perfekte scene til afterski party, hvor der var østrigsk mad på menuen og Jägerbombs i baren. 


Årets Generalforsamling for Billum Forsamlingshus blev afholdt 1. februar med god opbakning. Der blev talt om den haltende økonomi og om årets gang i forsamlingshuset.  

1. februar løb lanceringen af Billum Udviklingsplan for 2023-2027 af stablen. Lanceringen foregik i et fyldt forsamlingshus - med 135 fremmødte blev det en festlig aften, hvor det blev tydeligt, hvor vigtigt et velfungerende forsamlingshus er som byens samlingspunkt. Arrangørerne for lanceringen var styregruppen for udviklingsplanen bestående af Annette, Nelli, Lone, Chris og Walther. Som billedet viser, var der 19 repræsentanter for udviklingsplanens projekter samt mange spændte billumborgere.

D. 7. januar afholdt vi Flaskeindsamling til støtte til de store energiregninger forsamlingshuset lider under. Tak til de fremmødte, der donerede flaskepant fra jul og nytår. 


2022

J-dag, d. 4. november afholdte vi fredagsbar med julebryg fra Tuborg. 

10000000_5979701318720548_6372744138905885556_n.mp4

Efter nær at være blevet aflyst blev årets juletræsfest d. 27. november en stor succes med omkring 110 deltagere i alle aldre. 

Vi fik besøg af julemanden, dansede om juletræet, mens vi sang julens sange og spiste derefter flæskesteg og ris a la mande. 

Alle deltagere havde forinden været på torvet til juletræstænding, æbleskiver og varm kakao og derefter til gudstjeneste i kirken. 

Huset var fyldt, og det var en dejlig søndag i godt selskab.

I anledningen af en veloverstået høst var der Høstfest d. 8. oktober i forsamlingshuset. Vi havde sammensat et høstfestudvalg bestående af repræsentanter for forsamlingshusets bestyrelse samt Ole, Mads og Kristian.

Vi havde en dejlig fest med livemusik, underholdning, fadøl og godt selskab.

Alle deltagere havde medbragt hovedret eller dessert, så efter en sildemad, solæg og en snaps kunne vi nyde et velassorteret ta' selv bord med noget for enhver smag.

Fredagsbar med grill i haven d. 12. august. Vi havde den hyggeligste fredag eftermiddag i haven, og det var en fornøjelse at se så mange fra sognet til grill, bål, picnic og leg.


Fodboldgolfdag på fodboldgolfbanen ved Kjelst d. 22. maj. Det var muligt at møde bestyrelsen mellem 10 og 17, hvor der blev solgt vand og øl. Mellem 12 og 15 kunne man ligeledes nyde grillpølser og brød. Vejret var godt og der var smil på læberne hos de fremmødte.

Sponsorløb ved Billum Byfest d. 8. juni. Vi havde fornøjelsen af både gå- og cykelhold til vores arrangement i forbindelse med byfesten, hvor vi fik samlet over 20.000 kr. ind til forsamlingshuset.

Banko med knap 90 deltagere i alle andre.

Las Vegas Banko i Forsamlingshuset d. 10. april. Der var banko og amerikansk lotteri på programmet med godt 90 fremmødte, som fik massevis af præmier, der var sponsoreret af erhvervsdrivende i og omkring Billum.

Las Vegas Fest i Forsamlingshuset d. 13. april. Vi afholdt stor temafest med roulette og Black Jack 90 gæster med højt humør.

Fredagsbar i Forsamlingshuset d. 25. februar med Chili con Carne.

Generalforsamling i Forsamlingshuset d. 25. februar. Ny bestyrelse med 3 nye medlemmer.

2021

J-dag 2021 med juleøl bragt af hesten Rudolf kl. 20.59.

Generalforsamling 2021 i haven med hygge, grillpølser og pallemøbler.